Wezep

Lorentzstraat 2

8091 ZA Wezep

't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 327-bewerkt

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Bekijk de 'meest gestelde vragen' hieronder in het overzicht. 
Voor een totaal overzicht, bekijk hier onze algemene voorwaarden

Algemeen
Bereikbaarheid week 31 en 32 i.v.m. vakantieperiode

In week 31 en 32 (van 29 juli t/m 10 augustus) zijn wij wegens de vakantieperiode beperkt bereikbaar. Wij zijn deze weken van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 08.00 uur tot 12.00 uur en geopend op afspraak op locatie Wezep, 't Harde en Dronten. Voor nood, volg de instructies door de voicemail in te spreken op onze spoedlijn.

Alle auto's uit ons wagenpark zijn te besturen met uw gewone rijbewijs B, ook onze bakwagens.

U dient een aanvraag in via onze website. U krijgt van ons reactie via de e-mail. Als de auto, personenbus, bestelbus of bakwagen beschikbaar is ontvangt u van ons een bevestigingsmail met hierin de auto, datum, borg en het tijdstip van afhalen. Komt u alstublieft op het afgesproken tijdstip de auto afhalen i.v.m. onze planning. 
U haalt de auto op, draagt zorgt voor de borgsom en u neemt uw ID-kaart/paspoort en rijbewijs mee. Na de controle hiervan wordt er gezamelijk naar de huurovereenkomst gekeken. Met elkaar wordt er een ronde om de auto heen gelopen ter controle met welke schades er eventueel al aan zitten. Dit staat ook genoteerd op uw huurovereenkomst. Wij adviseren ook foto's te maken van de auto wanneer u deze komt ophalen en wanneer u de auto weer inleverd. Wij hebben ook foto's van de eventuele aanwezige schades. 
U maakt gebruik van onze auto en levert deze schoon binnen de afgesproken huurperiode weer in. U kunt de auto zelf aftanken (graag de tankbon op de stoel neer leggen), maar dit kunnen wij ook voor u doen. Wij rekenen geen aftankkosten, de landelijke prijzen op nu.nl/brandstof worden hiervoor aangehouden. Wij controleren het voertuig en indien alles akkoord is wordt de verrekening gemaakt. U ontvangt de nota per e-mail en indien van toepassing het restant van de borgsom op uw IBAN-nummer. Zorg er daarom voor dat het juiste IBAN-nummer genoteerd staat op de huurovereenkomst.
 

Het is bij ons mogelijk om de auto buiten openingsuren in te leveren. 

U kunt ons hierover bellen of mailen, afhankelijk van uw wensen kunnen we kijken wat er op dat moment mogelijk is.

U kunt ons de dag ervoor rond 15.00 uur bellen of de auto al terug is van de vorige huurder en al beschikbaar is. Is dit het geval dan kunt u de auto alvast ophalen. U betaald dan voor die dag geen huur, maar wel verzekeringen. 
 

U kunt bij ons GRATIS gebruik maken van een steekwagen, rolhondje en pakdekens. Zo lang de voorraad strekt. Wilt u dit wel vooraf aangeven en tijdens uw bestelling online aan ons doorgeven?

Een dagtarief is van 08.00 uur in de ochtend tot maximaal de volgende ochtend 06.00 uur en duurt daarmee maximaal 22 uur (100 km vrij). 
Een weekendtarief 1,5 dag is van zaterdag 11.30 uur tot en met zondag (200 km vrij) voor maandagochtend 06.00 uur inleveren.
Een weekendtarief 2 dagen is van zaterdag 08.00 uur tot en met zondag (400 km vrij) voor maandagochtend 06.00 uur inleveren.
Een weektarief duurt 7 dagen, ongeacht gestart op welke dag maar wel binnen onze openingstijden afhalen uiteraard (1000 km vrij).

Vooraf dient u aan te geven naar welk land u reist met onze auto. Dit mogen alleen landen zijn binnen de EU. 
 

De brandstofkosten zijn altijd voor rekening van de huurder. 
U kunt de auto zelf aftanken (graag de tankbon op de stoel neer leggen), maar dit kunnen wij ook voor u doen. Wij rekenen geen aftankkosten, de landelijke prijzen op nu.nl/brandstof worden hiervoor aangehouden.

U kunt de auto schoon inleveren of ervoor kiezen om deze vies in te leveren. In het laatste geval worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Stuur een e-mail naar info@kokautoverhuur.nl met hierin de gewenste huurauto, de huurperiode en het aantal te rijden kilometers. U ontvangt van ons een e-mail terug met hierin een offerte. 

U kunt uw auto kosteloos langs de openbare weg parkeren. Dit kan niet bij ons op het terrein. 

Borg
Kan ik een auto huren zonder creditcard?

U kunt bij ons een auto huren zonder creditcard. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. Ook met creditcard betalen is niet mogelijk. U kunt bij ons betalen met een pinpas en/of bankoverschrijving op locatie Wezep en alleen middels een bankoverschrijving op locatie 't Harden en Dronten.

Het is bij ons helaas niet mogelijk om borgvrij een auto te huren. Wij geven u een prijzige auto mee, helaas is gebleken dat het hanteren van borg ervoor zorgt dat hier zuiniger mee om wordt gegaan. Het restant van de borg -/- de huursom wordt z.s.m. teruggestort op uw IBAN-nummer.

Het bedrag van de borgsom is afhankelijk van het soort auto en de lengte van de periode. Neem gerust contact op als u hier vragen over heeft. Het bedrag van de borgsom wordt vooraf aangekondigd in de bevestigingsmail nadat u online een aanvraag heeft ingediend om een auto te huren. 

Dit verschilt per auto en per periode. In bepaalde periodes vragen wij u de borgsom vooraf over te maken. Het staat altijd in de bevestigingsmail beschreven die u van ons ontvangt, nadat u een aanvraag hebt ingediend via onze website. 

Officieel mogen wij er volgens de regels 14 dagen over doen om het verschil tussen de borgsom en de huursom naar u over te maken. Gelukkig kunnen wij mededelen dat wij in 90% van de gevallen de borgsom al de volgende werkdag weer naar u overmaken. Wij werken het graag z.s.m. weer af. 

Ja dat is mogelijk. Vul wel de gegevens in van de afhalende bestuurder via onze website. Wij moeten aan kunnen tonen dat wij de auto hebben meegegeven aan iemand met een geldig rijbewijs.

Calamiteiten
Wat moet ik doen als ik pech onderweg krijg?

Onze auto's hebben een pechhulpverzekering. Deze verzekering zit bij de prijs in. Natuurlijk hebben onze auto's optijd hun onderhoud en APK en voeren wij met regelmaat controles uit, maar het blijft materiaal. Mocht er toch wat zijn dan belt u onze pechhulpverzekering (zie gele pasje dashboardkastje) en wordt er naar een passende oplossing gezocht. Breng ons hiervan altijd even op de hoogte via info@kokautoverhuur.nl.

U heeft een eigen risico in Nederland van €1000,- per schadegeval en buiten Nederland in Europa van €1250,- per schadegeval. Dit kan gehalveerd worden voor €12,- per dag excl. btw. 
Dit staat uiteraard los van rijden onder invloed, het negeren van verkeersborden, of roekeloos rijden. Wanneer dit het geval is wordt het volledige bedrag van schade in rekening gebracht. 
Bij bovenhoofdse schade (boven de 1.90m) heeft u een eigen risico van €1500,- en dit kan niet gehalveerd worden. 
U kunt bij het afhalen van de auto aangeven of u het eigen risico wenst te halveren. 

Vul altijd het schadeformulier in, deze ligt in het dashboard kastje van de auto. Stuur ons een e-mail om ons op de hoogte te stellen. Advies is om altijd veel foto's te maken van de hele situatie en alle gegevens te noteren van een eventuele tegenpartij.