Wezep

Lorentzstraat 2

8091 ZA Wezep

't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 372

Bestelbus huren

Naamloos.jpg

Peugeot Partner

Vanaf excl. €45,00 incl. €54,45

Rijbewijs B
Airco
Diesel
2 persoons
2.5 m3
Naamloos.jpg

Volkswagen T6

Vanaf excl. €65,00 incl. €78,65

Rijbewijs B
Diesel
Trekhaak
3 persoons
5 m3
Naamloos1.jpg

Toyota Proace longworker

Vanaf excl. €70,00 incl. €84,70

Rijbewijs B
Diesel
Trekhaak
3 persoons
6 m3
ivcbus.jpg

Iveco Bus

Vanaf excl. €90,00 incl. €108,90

Rijbewijs B
Airco
Diesel
3 persoons
11 m3

Bestelbus huren

Tijdelijk of voor een langere periode een bestelbus nodig? Op onze website kiest u eenvoudig een voertuig naar uw wensen. Bent u opzoek naar een kleine bestelauto, ga dan voor een Peugeot Partner. Zoekt u iets met een laadruimte groter dan 2 meter, kies dan voor een Volkswagen T6 bestelbus. Een bankje of bed vervoeren gaat makkelijker met een wat langere bestelbus, namelijk een Toyota Proace Longworker. De bestelbus met de grootste laadruimte heeft een lengte van 3,50m, namelijk de Iveco Bus. Is dit wat te klein voor u? Kies dan een bakwagen, ook gewoon met uw normale rijbewijs B te besturen. 

Kok Autoverhuur biedt personenauto’s, personenbussen, bestelbussen en bakwagens tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor autoverhuur op de Veluwe, gevestigd in Wezep, ’t Harde en Dronten. Wij verhuren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. 

 

Gaat u verhuizen? U kunt bij ons een verhuiswagen huren. Huur een grote bestelwagen met veel laadvermogen waardoor u in één keer alles kunt over verhuizen. Dat bespaart u veel tijd en levert u veel gemak op.

Maar ook voor de zakelijke klant zijn er veel mogelijkheden. Bent u werkzaam als zelfstandige, maar nog in de opbouw van uw bedrijf? Dan is een auto huren of leasen een goede optie. Of heeft u tijdelijk extra opdrachten, maar wilt u niet de vaste lasten van de aanschaf van een voertuig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Bovenstaande ziet u de standaardmogelijkheden van onze bestelbussen. Bij Kok Autoverhuur huurt u al een bestelbus voor slechts €45,00 per dag! De prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per bus per dag en op de door u gereden kilometers. Alle prijzen zijn exclusief btw, verzekering, brandstof en eventuele schoonmaakkosten. Reserveer direct uw gewenste huurauto gemakkelijk en snel via onze website. Vindt u het prettig om even persoonlijk iemand te spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0525-652658 of mail via info@kokautoverhuur.nl

Wij doen altijd ons uiterste best om het door u gewenste voertuig in te zetten. Echter zijn wij wel afhankelijk van materiaal en medemensen die zich aan de afspraken dienen te houden. Als de auto om welke reden dan ook niet inzetbaar is, zullen wij voor u een andere oplossing zoeken en wordt er een ander voertuig voor u ingezet.