Personenauto Personenbus Bestelbus Bakwagen

't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 327-bewerkt

Over ons

Kok autoverhuur 
Al sinds 1977 mogen wij als familie Kok de regio Veluwe bedienen met ons wagenpark. In de afgelopen tien jaar is dit rajon uitgebreid tot over de brug, namelijk in Dronten. In 't Harde aan de Eperweg 36 zijn wij gevestigd met ons kantoor en op locatie Dronten aan de Schipbeek 43H is een dependance. 
Wat begon met slechts een auto te verhuren in de jaren 70 is inmiddels uitgegroeid tot een breder assortiment. Op dit moment zijn er personenauto's, personenbussen, bestelbussen en bakwagens/verhuiswagens in onze verhuurvloot. 
Het doel is niet om groter te worden, wel beter. Wij vinden het belangrijk om een goede service te verlenen en denken graag met u mee. 
Een dagje uit met familie/vrienden of op vakantie? Of bent u op zoek naar een geschikt voertuig voor uw werk? Zowel voor particulieren als voor de zakelijke klant bent u bij Kok Autoverhuur aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie. 

Werkwijze
Het huren van een auto kan makkelijk en snel via deze website, door te klikken op de knop 'huur' bij de gewenste auto. U ontvangt van ons een bevestigingsmail waar de huurgegevens in staan. Vooraf dient er een borgsom te worden betaald, afhankelijk van de auto en de lengte van de huur. De auto wordt bij ons afgehaald op het afgesproken tijdstip en op de gewenste locatie ('t Harde of Dronten) en mag daar ook weer ingeleverd worden. Het inleveren van de auto kan op een tijdstip dat u zelf wenst, dit hoeft niet binnen openingstijden te zijn. Achteraf wordt de huursom verrekend met de borgsom. U ontvangt van ons de nota per e-mail. 

Contactformulier

't Harde

Eperweg 36
8084 HH 't Harde
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 12.00 uur

Dronten

De Schipbeek 43H
8253 RD Dronten
In Dronten verhuren wij alleen op afspraak.