't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 372

Personenauto's

Personenauto

Volvo V40

Huur Volvo V40

Omschrijving 
Deze luxe personenauto is een genot om in te rijden en is zeer geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijk klant. De Volvo V40 is ruim van binnen (maximaal 5 personen). Vanwege de luxe uitvoering (o.a. airco, cruise control, krachtige dieselmotor en navigatiesysteem) is deze auto zeer geschikt om met familie en/of vrienden een dagje uit te gaan of voor uw werk op pad te gaan. 
Deze auto mag tot 1300 kilo trekken met de trekhaak. Let op, heeft u een specifieke eigenschap nodig zoals bijvoorbeeld een trekhaak. Geef dit dan aan tijdens uw aanvraag onder het kopje 'bericht'. 

Huurprijs zakelijk  

 Per dag  €60,- 100 km vrij
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €90,- 200 km vrij
 2 dagen  €120,- 400 km vrij
     
 Per week  €360,- 1000 km vrij 
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,20  
 Verzekering per dag  €9,-  
 Brandstof naar verbruik     
 Schoonmaakkosten indien nodig     

 

 

Huurprijs particulier   

 Per dag  €72,60 100 km vrij
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €108,90 200 km vrij
 2 dagen  €145,20 400 km vrij
     
 Per week  €435,60 1000 km vrij 
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,24  
 Verzekering per dag  €10,89  
 Brandstof naar verbruik     
 Schoonmaakkosten indien nodig     

Personenauto's

Tijdelijk een auto nodig? Kok Autoverhuur biedt een breed assortiment van kleine personenauto’s tot grote bakwagens, tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor autoverhuur in ’t Harde en inmiddels ook in Dronten. Wij verhuren personenauto’s, personenbussen en bedrijfswagens zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. 

 

Met de familie een dagje uit of op vakantie? Laat de voorpret al beginnen op de heenreis door gezellig samen in één auto te reizen! Of gaat u verhuizen? Huur bij ons een grote bestelwagen met veel laadvermogen waardoor u in één keer alles kunt over verhuizen. Dat bespaart u veel tijd en levert u veel gemak op.

Maar ook voor de zakelijke klant zijn er veel mogelijkheden. Bent u werkzaam als zelfstandige, maar nog in de opbouw van uw bedrijf? Dan is een auto huren of leasen (vanaf 3 maanden) een goede optie. Of heeft u tijdelijk extra opdrachten, maar wilt u niet de vaste lasten van de aanschaf van een voertuig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Bovenstaande ziet u de standaardmogelijkheden van onze personenauto’s. Bij Kok Autoverhuur huurt u al een auto voor slechts €35,00 per dag! De prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per auto per dag en op de door u gereden kilometers. Alle prijzen zijn exclusief btw, verzekering, brandstof en eventuele schoonmaakkosten. Reserveer direct uw gewenste huurauto gemakkelijk en snel via onze website. Vindt u het prettig om even persoonlijk iemand te spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0525-652658 of mail via info@kokautoverhuur.nl.

Wij doen altijd ons uiterste best om het door u gewenste voertuig in te zetten. Echter zijn wij wel afhankelijk van materiaal en medemensen die zich aan de afspraken dienen te houden. Als de auto om welke reden dan ook niet inzetbaar is, zullen wij voor u een andere oplossing zoeken en wordt er een ander voertuig voor u ingezet.