Wezep

Lorentzstraat 2

8091 ZA Wezep

't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 372

Personenauto huren

Personenauto huren

Citroën C1

Huur Citroën C1

Omschrijving
Deze compacte auto brengt u overal waar u moet zijn. De Citroën C1 rijdt zuinig, is wendbaar en daardoor makkelijk overal (in) te parkeren. Ondanks de compacte omvang kunt u met maximaal 4 personen uw reis beginnen en heeft u voor een scherpe prijs een comfortabele huurauto. De Citroën C1 is comfortabel en heeft o.a. airco en electrische ramen. 

Waarom huren bij Kok autoverhuur?

  • Betrouwbaar, al meer dan 45 jaar een begrip in de regio!
  • Flexibel, wij denken graag met u mee.
  • Eenvoudig, reserveer makkelijk online en u bent zo op weg.
  • Goede service, wij helpen u graag.
  • Voordelig, gunstige prijzen.

Huurprijs zakelijk (prijzen excl. btw)

 Per dag     
  €35,- (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €52,50 (200 km vrij)
 2 dagen  €70,- (400 km vrij)
     
 Per week  €210,- (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,15  
     
 Verzekering per dag  €10,-  
 Brandstof naar verbruik    
 Schoonmaakkosten indien nodig    Huurprijs particulier (prijzen incl. btw)

 Per dag     
  €42,35 (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €63,53 (200 km vrij)
 2 dagen  €84,70 (400 km vrij)
     
 Per week  €254,10 (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,18  
     
 Verzekering per dag  €12,10  
 Brandstof naar verbruik    
 Schoonmaakkosten indien nodig    
Huur Citroën C1

Personenauto huren

Tijdelijk of voor een langere periode een huurauto nodig? Voor een kleine voordelige auto kiest u voor een Citroën C1, een middenklasse Skoda Rapid en een groter model een Skoda Octavia.

Wilt u op vakantie met een huurauto? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Kok Autoverhuur biedt een breed assortiment van personenauto's, personenbussen, bestelbussen en grote bakwagens, tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor regio de Veluwe en omstreken. Ons autoverhuurbedrijf is gevestigd in Wezep, ’t Harde en Dronten. Wij verhuren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. 


Met de familie een dagje uit of op vakantie? Laat de voorpret al beginnen op de heenreis door gezellig samen in één auto te reizen! Of gaat u verhuizen? Huur bij ons een grote bestelwagen met veel laadvermogen waardoor u in één keer alles kunt over verhuizen. Dat bespaart u veel tijd en levert u veel gemak op.

Maar ook voor de zakelijke klant zijn er veel mogelijkheden. Bent u werkzaam als zelfstandige, maar nog in de opbouw van uw bedrijf? Dan is een auto huren of leasen een goede optie. Of heeft u tijdelijk extra opdrachten, maar wilt u niet de vaste lasten van de aanschaf van een voertuig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Bovenstaande ziet u de standaardmogelijkheden van onze personenauto’s. Bij Kok Autoverhuur huurt u al een auto voor slechts €35,00 per dag! De prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per auto per dag en op de door u gereden kilometers. Alle prijzen zijn exclusief btw, verzekering, brandstof en eventuele schoonmaakkosten. Reserveer direct uw gewenste huurauto gemakkelijk en snel via onze website. Vindt u het prettig om even persoonlijk iemand te spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0525-652658 of mail via info@kokautoverhuur.nl.

Wij doen altijd ons uiterste best om het door u gewenste voertuig in te zetten. Echter zijn wij wel afhankelijk van materiaal en medemensen die zich aan de afspraken dienen te houden. Als de auto om welke reden dan ook niet inzetbaar is, zullen wij voor u een andere oplossing zoeken en wordt er een ander voertuig voor u ingezet.