Al meer dan 40 jaar uw autoverhuur bedrijf in de regio
Kokautoverhuur

Het bedrijf
De drijvende kracht achter Kok Autoverhuur is dhr. Kok. In 1977 is het bedrijf officieel opgericht in ‘t Harde. Wat begon met één huurauto groeide uit tot een groot wagenpark met een breed assortiment aan verschillende voertuigen. Inmiddels heeft Kok Autoverhuur ook een afhaalpunt in Dronten.

Onze expertise
Kok Autoverhuur biedt een breed assortiment van kleine personenauto’s tot grote vrachtwagens tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor autoverhuur in ’t Harde en inmiddels ook Dronten. Wij verhuren personenauto’s, personenbussen, bedrijfswagens en aanhangwagens zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Aan persoonlijk contact met de klant hechten wij veel waarde. In de afhaaltijden en de tijd van het retourneren van de auto zijn wij flexibel. 

Onze service
Een dagje uit met familie/vrienden of op vakantie? Of bent u op zoek naar een geschikt voertuig voor uw werk? Zowel voor particulieren als voor de zakelijke klant bent u bij Kok Autoverhuur aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie. 

 

Dronten

De schipbeek 43H

8253 RD Dronten


't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde