Al meer dan 40 jaar uw autoverhuur bedrijf in de regio
Kokautoverhuur

Het bedrijf
De drijvende kracht achter Kok Autoverhuur is dhr. Kok. In 1977 is het bedrijf officieel opgericht in ‘t Harde. Wat begon met één huurauto groeide uit tot een groot wagenpark met een breed assortiment aan verschillende voertuigen. Inmiddels heeft Kok Autoverhuur ook een dependance in Dronten.

Onze expertise
Kok Autoverhuur biedt een breed assortiment van kleine personenauto’s tot grotere vrachtwagens tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor autoverhuur in ’t Harde en inmiddels ook in Dronten. Wij verhuren personenauto’s, personenbussen, bedrijfswagens en aanhangwagens zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Aan persoonlijk contact met de klant hechten wij veel waarde. In de afhaaltijden en de tijd van het retourneren van de auto zijn wij flexibel. 

Onze service
Een dagje uit met familie/vrienden of op vakantie? Of bent u op zoek naar een geschikt voertuig voor uw werk? Zowel voor particulieren als voor de zakelijke klant bent u bij Kok Autoverhuur aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie. 

Werkwijze
Het huren van een auto kan makkelijk en snel via deze website, door te klikken op de blauwe knop 'huur' bij de gewenste auto. U ontvangt van ons een bevestigingsmail waar de huurgegevens in staan. Vooraf dient er een borgsom te worden betaald, afhankelijk van de auto en de lengte van de huur. De auto wordt bij ons afgehaald op het afgesproken tijdstip en op de gewenste locatie ('t Harde of Dronten) en mag daar ook weer ingeleverd worden. Het inleveren van de auto kan op een tijdstip dat u zelf wenst, dit hoeft niet binnen openingstijden te zijn. Achteraf wordt de huursom verrekend met de borgsom. U ontvangt van ons de nota per e-mail. 

Dronten

De schipbeek 43H

8253 RD Dronten


't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde