't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Bakwagen met laadklep

Huren

Personenauto

Citroën C1

Huur Citroën C1

Omschrijving
Deze compacte auto brengt u overal waar u moet zijn. De Citroën C1 rijdt zuinig, is wendbaar en daardoor makkelijk overal (in) te parkeren. Ondanks de compacte omvang kunt u met maximaal 4 personen uw reis beginnen en heeft u voor een scherpe prijs een comfortabele huurauto. De Citroën C1 is comfortabel en heeft o.a. airco en electrische ramen. 

Huurprijzen zakelijk

 Per dag     
  €35,- (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €52,50 (200 km vrij)
 2 dagen  €70,- (400 km vrij)
     
 Per week  €210,- (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,15  
     
 Verzekering per dag  €9,-  
 Brandstof naar verbruik    
 Schoonmaakkosten indien nodig    Huurprijzen particulier

 Per dag     
  €42,35 (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €63,53 (200 km vrij)
 2 dagen  €84,70 (400 km vrij)
     
 Per week  €254,10 (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,18  
     
 Verzekering per dag  €10,89  
 Brandstof naar verbruik    
 Schoonmaakkosten indien nodig    

Tijdelijk een auto nodig? Of juist voor een langere tijd voorzien worden van vervoer? Kok Autoverhuur biedt een breed assortiment van kleine personenauto’s tot grote bakwagens, allemaal op rijbewijs B, tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor autoverhuur in ’t Harde en Dronten. Wij verhuren personenauto’s, personenbussen en bedrijfswagens zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. 

Met de familie een dagje uit of op vakantie? Laat de voorpret al beginnen op de heenreis door gezellig samen in één auto te reizen! Of gaat u verhuizen? Huur bij ons een grote bestelwagen met veel laadvermogen waardoor u in één keer alles kunt over verhuizen. Dat bespaart u veel tijd en levert u veel gemak op.
Maar ook voor de zakelijke klant zijn er veel mogelijkheden. Bent u werkzaam als zelfstandige, maar nog in de opbouw van uw bedrijf? Dan is een auto huren of shortleasen (vanaf 3 maanden) een goede optie. Of heeft u tijdelijk extra opdrachten, maar wilt u niet de vaste lasten van de aanschaf van een voertuig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Bij Kok Autoverhuur huurt u al een auto voor slechts €35,00 per dag! De prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per auto per dag en op de door u gereden kilometers. Alle prijzen zijn exclusief BTW, verzekering, brandstof en eventuele schoonmaakkosten. Reserveer direct uw gewenste huurauto gemakkelijk en snel via onze website. Vindt u het prettig om even persoonlijk iemand te spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op.