't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 372

Bakwagens

Bakwagen

Bakwagen L

Huur Bakwagen L

Omschrijving 
De bakwagen met laadklep is een ideaal 3 persoons voertuig voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Een verhuisbedrijf inhuren is niet nodig, omdat u met rijbewijs B in de gelegenheid bent zelf uw spullen te vervoeren. Met de laadklep (500-750 kg draagvermogen / verschillend per auto) wordt het verhuizen van zware spullen een stuk eenvoudiger. De laadklep is ook vanuit de bak te bedienen en met de verplaatsbare haken kunt u al uw spullen vastzetten. De bakwagen met laadklep heeft een laadvermogen van 700 kilo en de inhoud van de bak is +/- 20m3 (afmetingen LxBxH: 4.20x2.05x2.10-2.30 (variabel in hoogte, verschillend per auto). (Graag tijdens uw bestelling in 'bericht' aangeven welke hoogte u nodig heeft, als u aan een hoogte verbonden bent).


U kunt bij ons GRATIS gebruik maken van een steekwagen, transportkarretje/hondje en/of pakdeken. Schrijf uw gewenste artikel(en) tijdens de bestelling onder 'bericht'. (Zo lang de voorraad strekt). 
 

Huurprijs zakelijk 

 Per dag  €115,- (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €172,50 (200 km vrij)
 2 dagen  €230,- (400 km vrij)
     
 Per week  €690,- (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,25  
 Verzekering per dag  €12,50  
 Brandstof naar verbruik     
 Schoonmaakkosten indien nodig     


 

Huurprijs particulier 

 Per dag  €139,15 (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €208,73 (200 km vrij)
 2 dagen  €278,30 (400 km vrij)
     
 Per week  €834,90 (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,30  
 Verzekering per dag 

€15,13

 
 Brandstof naar verbruik     
 Schoonmaakkosten indien nodig     

Bakwagens

Tijdelijk een bakwagen / verhuiswagen nodig? Kok Autoverhuur biedt een breed assortiment van kleine personenauto’s tot grote vrachtwagens tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor autoverhuur in ’t Harde en Dronten. Wij verhuren personenauto’s, personenbussen en bedrijfswagens zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. 

 

Met de familie een dagje uit of op vakantie? Laat de voorpret al beginnen op de heenreis door gezellig samen in één auto te reizen! Of gaat u verhuizen? Huur bij ons een grote bestelwagen met veel laadvermogen waardoor u in één keer alles kunt over verhuizen. Dat bespaart u veel tijd en levert u veel gemak op.

Maar ook voor de zakelijke klant zijn er veel mogelijkheden. Bent u werkzaam als zelfstandige, maar nog in de opbouw van uw bedrijf? Dan is een auto huren of leasen (vanaf 3 maanden) een goede optie. Of heeft u tijdelijk extra opdrachten, maar wilt u niet de vaste lasten van de aanschaf van een voertuig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Bovenstaande ziet u de standaardmogelijkheden van onze bakwagens. Bij Kok Autoverhuur huurt u al een bakwagen voor slechts €100,- per dag! De prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per auto per dag en op de door u gereden kilometers. Alle prijzen zijn exclusief btw, verzekering, brandstof en eventuele schoonmaakkosten. Reserveer direct uw gewenste huurauto gemakkelijk en snel via onze website. Vindt u het prettig om even persoonlijk iemand te spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0525-652658 of via info@kokautoverhuur.nl. 

Wij doen altijd ons uiterste best om het door u gewenste voertuig in te zetten. Echter zijn wij wel afhankelijk van materiaal en medemensen die zich aan de afspraken dienen te houden. Als de auto om welke reden dan ook niet inzetbaar is, zullen wij voor u een andere oplossing zoeken en wordt er een ander voertuig voor u ingezet.