Wezep

Lorentzstraat 2

8091 ZA Wezep

't Harde

Eperweg 36

8084 HH 't Harde

Dronten

De Schipbeek 43H

8253 RD Dronten

Kok.deel2 372

Grote bakwagen huren

Bakwagen huren

Bakwagen L

Huur Bakwagen L

Omschrijving 
De bakwagen met laadklep is een ideaal 3 persoons voertuig voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Een verhuisbedrijf inhuren is niet nodig, omdat u met rijbewijs B in de gelegenheid bent zelf uw spullen te vervoeren. Met de laadklep (500-750 kg draagvermogen / verschillend per auto) wordt het verhuizen van zware spullen een stuk eenvoudiger. De laadklep is ook vanuit de bak te bedienen en met de verplaatsbare haken kunt u al uw spullen vastzetten. De bakwagen met laadklep heeft een laadvermogen van 700 kilo en de inhoud van de bak is +/- 20m3 (afmetingen LxBxH: 4.20x2.05x2.10-2.30 (variabel in hoogte, verschillend per auto). (Graag tijdens uw bestelling in 'bericht' aangeven welke hoogte u nodig heeft, als u aan een hoogte verbonden bent).

Waarom huren bij Kok autoverhuur?

  • Betrouwbaar, al meer dan 45 jaar een begrip in de regio!
  • Flexibel, wij denken graag met u mee.
  • Eenvoudig, reserveer makkelijk online en u bent zo op weg.
  • Goede service, wij helpen u graag.
  • Voordelig, gunstige prijzen.
  • GRATIS gebruik van steekwagen, rolhondje en pakdekens.

Huurprijs zakelijk (prijzen excl. btw)

 Per dag  €115,- (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €172,50 (200 km vrij)
 2 dagen  €230,- (400 km vrij)
     
 Per week  €690,- (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,25  
 Verzekering per dag  €13,50  
 Brandstof naar verbruik     
 Schoonmaakkosten indien nodig     


 

Huurprijs particulier (prijzen incl. btw)

 Per dag  €139,15 (100 km vrij)
     
 Per weekend zat/zon    
 1,5 dag  €208,73 (200 km vrij)
 2 dagen  €278,30 (400 km vrij)
     
 Per week  €834,90 (1000 km vrij)
 (Verzekering vanaf week incl.)    
     
 Overige km's  €0,30  
 Verzekering per dag 

€16,34

 
 Brandstof naar verbruik     
 Schoonmaakkosten indien nodig     
Huur Bakwagen L

Bakwagen/verhuiswagen huren

Tijdelijk of voor een langere periode een bakwagen / verhuiswagen nodig? Kies een bakwagen M wanneer u een bakwagen zonder laadklep wilt. Voor meer gemak tijdens uw verhuizing of zware klus gaat u voor een bakwagen met laadklep.
Toch liever iets kleiners? Neem dan eens een kijkje bij onze bestelbussen.

Kok Autoverhuur biedt personenauto’s, personenbussen, bestelbussen en bakwagens tegen gunstige tarieven. Wij zijn al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres op de Veluwe en omstreken. Wij zijn gevestigd in Wezep, ’t Harde en Dronten. Wij verhuren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. 

 Gaat u verhuizen? Huur bij ons een grote bestelwagen met veel laadvermogen waardoor u in één keer alles kunt over verhuizen. Dat bespaart u veel tijd en levert u veel gemak op.

Maar ook voor de zakelijke klant zijn er veel mogelijkheden. Bent u werkzaam als zelfstandige, maar nog in de opbouw van uw bedrijf? Dan is een auto huren of leasen een goede optie. Of heeft u tijdelijk extra opdrachten, maar wilt u niet de vaste lasten van de aanschaf van een voertuig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Bovenstaande ziet u de standaardmogelijkheden van onze bakwagens. Bij Kok Autoverhuur huurt u al een bakwagen voor slechts €100,- per dag! De prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per auto per dag en op de door u gereden kilometers. Alle prijzen zijn exclusief btw, verzekering, brandstof en eventuele schoonmaakkosten. Reserveer direct uw gewenste huurauto gemakkelijk en snel via onze website. Vindt u het prettig om even persoonlijk iemand te spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0525-652658 of via info@kokautoverhuur.nl

Wij doen altijd ons uiterste best om het door u gewenste voertuig in te zetten. Echter zijn wij wel afhankelijk van materiaal en medemensen die zich aan de afspraken dienen te houden. Als de auto om welke reden dan ook niet inzetbaar is, zullen wij voor u een andere oplossing zoeken en wordt er een ander voertuig voor u ingezet.